La Primitiva guanya el torneig de futbet femení Santa Cecília

La banda, subcampiona en els campionats de cotos i futbet masculí

El 'dream team' de La Vella: Ana Valor, Macarena Lozano, Mar Fernández, Lara Sanoguera i Janira Paredes
El ‘dream team’ de La Vella: Ana Valor, Macarena Lozano, Mar Fernández, Lara Sanoguera i Janira Paredes

PMB.  Les primeres activitats lúdiques i esportives es van celebrar el passat cap de setmana com a inici dels actes previstos per a la nostra patrona Santa Cecília. El dissabte 5 es celebrava el Campionat de Cotos en els salons del Club Social Apolo. L’entitat guanyadora d’aquesta competició va ser el Club de Danses Sant Jordi, que van guanyar a Javi Picó i Sergi Llinares, els quals van representar a La Primitiva, quedant per tant subcampions.
Per altra banda, el diumenge 6 al matí a les instal·lacions del Poliesportiu Francisco Laporta tenia lloc el torneig Santa Cecília de futbet tant masculí com femení  en què van participar aquest any la nostra banda, Agrupació Musical Serpis, Unió Musical i Societat Musical Nova. En una primera tanda de partits, La Primitiva va vèncer a l’Agrupació Musical Serpis amb un marcador de 7-3, amb la qual cosa van passar a la final contra els jugadors de la Societat Musical Nova, sent aquesta vencedora segona (1-2) i per tant, campiona del torneig de futbol masculí.
Major fortuna van tindre les components de l’equip de futbet femení de la nostra banda que van guanyar a les de la Unió Musical per 4-3, desenvolupant-se tot en un matí assolellat de germanor i amistat entre músics.
El proper dissabte 12 es desenvoluparà a les 10 h. el torneig de tennis de taula al Col·legi Les Carmelites, previ als actes purament culturals i musicals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: