Tota la programació de Santa Cecília 2016

Del 13 al 27 de novembre aniran succeint-se les actuacions musicals

santa-ceciliaPMB. La Comissió de Santa Cecília amb el patrocini de l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat un programa de concerts en què col·laboren totes les entitats musicals. La sèrie arranca el diumenge 13 de novembre amb un concert de l’Agrupació Musical Serpis en el Círculo Industrial i finalitzarà el proper diumenge 27 de novembre amb l’Orquestra Simfònica Alcoiana i el Grup Cantores de Alcoy a la parròquia de Sant Mauro i Sant Francesc.

El dia central de la festivitat es desenvoluparà el dissabte 19 de novembre amb una missa dedicada a la patrona a l’església de Sant Antoni i Sant Vicent en la qual participa l’Orquestra Simfònica i el Grup Cantores de Alcoy; seguidament s’oferirà el concert de les tres bandes al Teatre Calderón en què La Primitiva intervindrà en segon lloc amb la Danza del Fuego de Benamor, de Pablo Luna; Yiddish dances, d’Adam Gorb i l’obertura d’Egmont, de Beethoven. (Invitacions per al concert del 19 a la taquilla del Calderón desde el dijous 17 (11.30-13.30 h./18-20 h.); divendres 18 (18-20h.) o una hora abans del concert).

Descàrrega programa PDF

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: