Estrena de «Tres de Camilo Sesto», de Jordi Monllor Oltra

L’obra s’estrenarà en l’acte de homenatge a Camilo Sesto el divendres 18 de novembre al Teatre Calderón

 

Jordi Monllor Oltra (Alcoi, 1989)
Jordi Monllor Oltra (Alcoi, 1989)

PMB. Tal com s’ha anat informant en les últimes setmanes, La Primitiva tindrà un protagonisme especial en l’inici de l’acte d’homenatge que l’Ajuntament d’Alcoi dispensarà al cantant Camilo Sesto el divendres 18 de novembre al Teatre Calderón.
La banda, dirigida per Vicente Juan Sanoguera Rubio, oferirà un petit concert en el qual s’interpretarà Amor amar en la transcripció per a marxa mora que va realitzar José María Valls Satorres el 1991 i estrenada per La Primitiva en el concert de Diumenge de Rams d’aquell any.

La segona obra és una estrena absoluta que porta per títol Tres de Camilo Sesto, composta per a aquesta cerimònia per Jordi Monllor Oltra, autor d’Andante i Scherzino. Aquesta peça és un arranjament bandístic de tres cançons de Camilo, tal como indica el seu títol: Vivir así es morir de amor, Algo de mí i Jamás. Altres cançons que no desvetllarem s’aniran esbossant al llarg d’aquesta obra que està dedicada a Gilberto Molina, ex-membre de la nostra banda i un dels principals impulsors de les activitats del Club de Fans de Camilo Sesto de la nostra ciutat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: