La Primitiva va actuar davant del nou Fill Predilecte d’Alcoi

El Sesto més simfònic es va sentir amb Amor amar, de José María Valls Satorres i Tres de Camilo Sesto de Jordi Monllor Oltra

 

PMB.  Pagina66 ofereix un complet reportatge de setanta minuts de durada sobre la cerimònia del lliurament de la Medalla d’Or de la Ciutat d’Alcoi i la proclamació com a Fill Predilecte de la ciutat al cantant Camilo Sesto.
Presentada pel regidor de Cultura, Raül Llopis, va tindre un paper principal en els primers minuts de l’acte,  l’actuació de la Corporació Musical Primitiva que va oferir un petit concert dirigit per Vicente Juan Sanoguera Rubio. La transcripció per a marxa mora de José Maria Valls Satorres, Amor Amar i l’estrena de Tres de Camilo Sesto de Jordi Monllor Oltra van ser interpretades davant d’un emocionat Camilo i d’un públic entusiasta que no va poder reprimir les ganes d’acompanyar la banda cantant les lletres de les cançons tan clàssiques com Jamás, Vivir así es morir de amor o Algo de mí.

Un cop més, La Primitiva es sent privilegiada d’haver pogut formar part d’un fet de gran transcendència històrica per a la ciutat i felicita al cantant pel seu nou nomenament. En breu, publicarem una crònica d’aquest esdeveniment per part d’una col.laboració molt especial.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s