Joan Valls i Jordà serà homenatjat per La Primitiva

Música per als Versos, Versos per a la Música és el títol del concert que prepara la banda dins dels actes del 2017 Any Joan Valls

2017-joan_vallsPMB.  Dins de la programació que s’ofereix durant aquest primer trimestre del nou any 2017 al Teatre Calderón apareix el nou concert que oferirà La Primitiva el proper 12 de febrer. Música per als Versos, Versos per a la Música està emmarcat dins de la sèrie d’actes que s’aniran oferint durant el present any amb motiu de l’Any Joan Valls, recordant el centenari del naixement de l’escriptor i poeta Joan Valls. L’espectacle amb poesia i projeccions és el primer conduït pel seu nou director, Eduard Terol i Botella amb un programa del què informarem molt aviat. Preu de les entrades: 6 i 8 euros -públic general-. A la venda en taquilla i a través d’Internet a http://www.instanticket.es.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: