El concert de l’Orquestra Simfònica Alcoiana té nova data

El diumenge 30 d’abril es celebra el concert ajornat el passat gener per l’onada de fred 

osa-aranjuezPMB. El diumenge 30 a les 19 h. al Teatre Calderón oferirà l’Orquestra Simfònica Alcoiana un concert amb dos solistes d’excepció: el guitarrista japonès Hiroshi Fujii i la soprano alacantina Ascensión Padilla. L’orquestra dirigida per Gregorio Casasempere Gisbert oferirà obres de Richard Strauss, la quarta simfonia de Gustav Mahler, i el famós Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo que serà interpretat per Hiroshi. En paraules del seu director titular a la roda de premsa, es tracta d’un «concert ambiciós i compromès tenint una altra vegada l’ocasió de veure tocar al mestre Hiroshi, seguidor d’una nissaga de guitarristes iniciada pel recordat José Luis González». El concert està organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi. Preu de les entrades: 10 i 12 euros (públic general), 10 euros (socis del Club de l’Espectador) i 8 euros (socis de l’OSA i persones de fins a 30 anys). A la venda en taquilla i en http://www.ticketalcoi.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: