La Societat Musical Nova d’Alcoi exposa el seu patrimoni

El MAF acull una exposició amb motiu del 175é aniversari de la seua fundació donant inici a una sèrie d’activitats al llarg de l’any

expo_nova_2PMBDissabte passat 21 de gener s’inaugurava a la sala Fernando Cabrera del MAF, una exposició amb motiu del 175é aniversari de la Societat Musical Nova d’Alcoi que durarà fins al proper 20 de febrer. S’hi es pot visitar una col·lecció composta de fotografies, partitures i altres curiositats referents a la història de la banda, com pot ser l’oboè de Gonzalo Barrachina. Hi ha tres apartats en aquesta exposició: el dedicat a la banda pròpiament dita; una altra, al voltant de la seua relació amb els Miqueros i una tercera dedicada al poeta Joan Valls, que va ser membre d’aquesta banda també.

exp_novaAquest aniversari es va presentar oficialment a la seu de La Nova el passat dissabte 7 de gener amb la presentació de l’anagrama d’aquesta efemèride a càrrec de la seua dissenyadora Andrea Verdú Seguí. Aquest logotip anirà encapçalant les diferents activitats que s’aniran programant al llarg d’aquest any com el concert que es prepara per al proper diumenge 19 de febrer amb obres escrites per músics i compositors d’aquesta banda al llarg dels segles XIX i XX.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: