En marxa els Concerts d’Exaltació de la Música Festera 2017

Informació sobre venda de localitats i programa dels quatre concerts

Programa PDF

Venda localitats

PMB. El passat dimarts 14 de març va tindre lloc, al l’escenari del Teatre Calderón, la presentació del nou cicle de Concerts d’Exaltació de la Música Festera a càrrec del Regidor de Cultura i Festes Raül Llopis juntament amb Juan José Olcina,  president de l’Associació de Sant Jordi i els presidents de les quatre bandes de la ciutat. La portada del programa homenatja a Gonzalo Barrachina, Andrés Gisbert ‘Campana’ i el periodista Eugenio Moltó amb motiu del centenari de l’Himne de festes.

El primer dels concerts el realitza l’Agrupació Musical Serpis al Teatre Salesià el diumenge 19 de març sota direcció d’Andrés Guerrero Mañas. Consecutivament, aniran celebrant-los al Teatre Calderón i en l’ordre acostumat: la Unió Musical amb Gaspar Nadal i Maronda de director (26 de març); la Societat Musical Nova conduïda per Juan Doménech Calaforra (2 d’abril), i finalment, com es tradicional en Diumenge de Rams (9 d’abril), la Corporació Musical Primitiva dirigida per Eduard Terol i Botella. Tots els concerts arranquen a les 11.45 h.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: