Agraïment ‘camilista’

La Primitiva va rebre un reconeixement per la seua col.laboració en l’homenatge a Camilo Sesto

Jordi Monllor, Gilberto Molina i Sergio Ortega

PMB. Fa uns dies, la Corporació Musical Primitiva rebia l’agraïment i el reconeixement per part del Camilo Sesto-Fan Club de Alcoy per la seva participació en els homenatges al cantant alcoià Camilo Sesto amb el lliurament de la Medalla d’Or de la Ciutat i la proclamació com a Fill Predilecte de la ciutat el passat 18 de novembre de 2016.

El president del Club, Gilberto Molina, va ser l’encarregat de lliurar a la banda una làmina commemorativa d’aquest acte que va rebre el vicepresident de La Primitiva, Sergio Ortega. També va tindre el seu trofeu el compositor Jordi Monllor Oltra, artífex de la peça Tres de Camilo Sesto, un reeixit ‘collage camilista’ de Jamás, Algo de mí i Vivir así es morir de amor que va comptar amb l’aplaudiment del públic. Des d’aquesta pàgina, donem les gràcies al Club de Fans per aquest detall i l’enhorabona per l’èxit i l’acollida en l’organització d’aquest esdeveniment ja històric.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: