La Primitiva actua al primer acte fester del 2017

Pasdobles i marxes anuncien la vinguda de les properes festes

Músics de La Primitiva minuts abans d l’acte del cartell (Foto: pagina66)

PMB.  Dissabte passat 1 d’abril, La Primitiva va ser la banda encarregada d’amenitzar els minuts previs a la descoberta del cartell que anuncia la vinguda de les pròximes festes de Moros i Cristians, cartell que aquest any ha estat obra de l’artista Nati Serrano, establerta a Barcelona, i que com és habitual no s’ha lliurat de la polèmica.
La banda, sota direcció d’Eduard Terol i Botella va interpretar el següent programa: Remigiet, de Julio Laporta; Als Cristians, de José María Valls; Krouger, de Camilo Pérez Laporta; i Moros i cristians i Uzúl el-msélmin, de Camilo Pérez Monllor.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: