La Primitiva i La Cordeta junts de nou

El concert del Diumenge de Rams és l’acte del retrobament

PMB.  A partir del proper concert de Diumenge de Rams, el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta, dirigit per Julio García Casasempere, inicia una nova etapa de col.laboracions amb la Corporació Musical Primitiva, per seguir conjuntament en les actuacions de les pròximes festes, després d’una sèrie de converses i acords entre els dos grups.
S’inicia així un nou cicle per a les dues entitats musicals després de la separació que hi va haver el 2014 davant la falta d’acords i diferències entre el Grup de Dolçainers i l’anterior Junta Directiva del CIM Apolo.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: