S’enregistra en directe un concert de La Primitiva

Concert Penya Bon Humor, nova gravació digital realitzada per Radio Alcoy

PMB.  El passat dissabte 18 de febrer es celebrava un dinar a la seu de la Filà Cordó organitzada per la Penya Bon Humor, en la qual el compositor José María Valls Satorres era reconegut com el primer Soci d’Honor de la Penya. Seguidament, es va lliurar als assistents el CD Concert Penya Bon Humor, realitzat per Radio Alcoy. Aquest CD d’edició excessivament limitada consisteix en l’enregistrament en directe del concert celebrat al Círculo Industrial que la Primitiva va realitzar el diumenge 20 de febrer de 2011 amb direcció d’Àngel Lluís Ferrando on es va estrenar el pasdoble de l’autor homenatjat El bon humor de la Penya Bon Humor. Al costat d’aquest apareixen Alma española, de Camilo Pérez Monllor; Genna al Ariff d’Evaristo Pérez Monllor; Sacul, de Fernando Tormo Ibáñez, autor molt admirat per Valls; Aleluya i Tarde de Abril d’Amando Blanquer.

En la visita que l’autor de Pas als Maseros va realitzar el passat dissabte 8 d’abril a la seu de La Primitiva a fi d’escoltar la seva fanfàrria ¡Al Azraq viene! que estrenaria l’endemà, va tenir la gentilesa de regalar un CD a la banda amb la següent dedicatòria autògrafa «A la benvolguda banda Primitiva, una volta més agraïr el seu so en aquest homenatge que em va oferir la Penya Bon Humor.» Com sempre, una mostra més de la seva generositat cap a la nostra banda i un agraïment etern.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: