El cinema torna al Teatre Calderón

La Universal Symphony Orchestra ofereix un concert de bandes sonores cinematogràfiques

L’oscaritzada pel.lícula de Spielberg «La lista de Schindler» estarà present amb la música de John Williams

PMB. El diumenge 7 de maig a les 19.30 h. té lloc al Teatre Calderón el concert Música de Cine: un concierto apabullante a càrrec de la Universal Symphony Orchestra, dirigit per José Colomina, amb organització de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi amb l’ajuda de la Capitania Mora de la Filà Verds a 2018.

El programa consta de tretze bandes sonores cinematogràfiques sent John Williams l’autor més interpretat amb La lista de Schindler, Jurassic Park, Memorias de una geisha i La guerra de las galaxias. En segon lloc, Hans Zimmer amb Gladiator, La Roca i El hombre de acero. L’aventura està present també amb Robin Hood, príncipe de los ladrones, de Michael Kamen. D’altra banda, i amb sabor més clàssic no pot faltar Ennio Morricone amb Cinema Paradiso, Max Steiner (Lo que el viento se llevó), Maurice Jarre (Lawrence de Arabia) i Elmer Bernstein (Los siete magníficos). L’orquestra està formada per seixanta músics professionals, en la seva majoria valencians, entre els quals es troba la flautista alcoiana Marián Recuerda. Preu de les entrades: 25, 30 i 35 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: