Es presenta la «Sinfonía de un Centenario 1915-2015»

El llibre recull la història de l’Harmònica Alcoiana en el centenari de la seua fundació celebrat en 2015

Portada de José Borrell del llibre

PMB. El dijous 11 de maig a les 20.15 h. es presenta al Círculo Industrial el llibre que recull la història de l’Harmònica Alcoiana amb motiu del centenari de la seva fundació Sinfonía de un Centenario 1915-2015. Al voltant d’unes dues-centes imatges il·lustren els textos d’aquesta publicació que està dividida en tres parts.

A la primera, apareixen els moments més importants dels últims 25 anys de l’entitat recollits per la periodista Xesca Lloria. En la segona, una sèrie d’articles de gent vinculada a l’entitat com José María Valls Satorres i Eduardo Segura; i en l’última, escriuen presidents i directors que ha tingut aquesta Orquestra de Pols i Pua. Apareix també un pròleg escrit per Juan Javier Gisbert Cortés i la portada és obra de José Borrell. Aquesta nova aparició bibliogràfica està patrocinada pel Rotary Club Alcoi, l’Ajuntament d’Alcoi  i la Diputació d’Alacant.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: