Últims dies per a vore el «Cabrera Íntimo»

L’exposició continua una última setmana a la sala que porta el seu nom al MAF

El pintor Cabrera a la seua casa d’estiu de La Menora en els últims anys de la seua vida

PMB.  Fins el 21 de maig queda encara de temps per poder gaudir de l’exposició que el MAF ha dedicat al pintor alcoià Fernando Cabrera Cantó (Alcoi, 1866-1937) sota el lema Cabrera íntimo. Recuerdos de familia. En aquesta exposició de ‘càmera’ encapçalada per la placa de Fill Predilecte de la ciutat d’Alcoi de l’any 1926 es pot tafanejar entre algunes pertinences del pintor i la seva família com una agulla de corbata, un telèmetre i un rellotge de polsera personal juntament amb esbossos, dibuixos a llapis i quadres petits, alguns d’ells inèdits.

També es poden veure algunes fotografies d’ell al llarg de la seva vida i una selecció d’obres literàries dedicades a la seva figura com les biografies d’Adrián Espí Valdés i Bernardino de Pantorba o la portada de Cantos íntimos que el compositor albaidí Eduardo Torres Pérez establert a Sevilla li dediqués. Tot esperant un record institucional, l’exposició es presenta amb motiu del 150 aniversari del seu naixement complert l’any passat i el 80 aniversari de la seva mort que es compleix aquest any.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: