Fins sempre, Esclats

El quartet de percussió anuncia el seu comiat després de quinze anys d’èxit internacional

Esclats amb La Primitiva en el concert del 22 de gener de 2011 (Arxiu CMP)

PMB. Tal com anuncia a la seva pàgina web amb un concís «Esclats se despide de todos vosotros con un “Hasta Siempre 2002 / 2017 – FIN», el quartet de percussió Esclats ha decidit posar punt i final a quinze anys de trajectòria professional i artística.

El grup format per Antonio Sola, Enrique González, Juan Francisco Carrillo i Juan Ponsoda, va ser convidat a participar en festivals internacionals com el de Puerto Rico en 2006 i en festivals de tota Espanya com el de València o Córdoba. Estats Units i Alemanya també han estat testimonis de les seves noves aportacions al panorama musical.
Amb la Primitiva va actuar en el concert de solistes Mi, Re, Sol … i Esclats! al gener de 2011 sota direcció d’Àngel Lluís Ferrando interpretant el Concierto para percusión y banda de David Gillingham. La participació en l’Entrada Cristiana d’Alcoi dins de la Capitania que va exercir Luis Sanus amb la seua filà Almogàvers va ser l’última de les seves actuacions. Sens dubte, la notícia significa una gran pèrdua dins de l’actual panorama musical valencià.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: