XIV Programa de Concerts d’Intercanvis Musicals 2017

S’inicia un ambiciós programa d’intercanvis musicals fins al proper 15 d’octubre

FSMCV. Després de tretze anys d’existència del programa d’Intercanvis Musicals creat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’extint Institut Valencià de la Música (IVM), les demandes dels músics valencians sobre l’ampliació del mateix s’han vist satisfetes en aquest exercici.
L’aprovació divendres passat en el Ple del Consell del conveni d’intercanvis ha donat el tret de sortida a una campanya que unirà, per primera vegada, a músics pertanyents a les bandes i orquestres de música, cantants de cors, dolçainers, tabaleters, integrants de grups de dansa, etc.
La Unió de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) han permès la arrencada d’una campanya d’aquesta envergadura, que esperen es perpetuï en el temps i obri el camí cap a noves vies de col·laboració entre aquestes entitats. L’objecte d’aquesta campanya és la realització d’un programa de concerts d’intercanvi que es realitzarà per parelles entre agrupacions de les quatre federacions participants.
Les entitats pertanyents a aquestes societats tenen fins al proper 10 de juny per inscriure en la campanya, sol·licitant-des de la plataforma de la FSMCV, en la qual hauran d’indicar l’entitat amb la qual volen fer l’intercanvi. Un cop aprovada la sol·licitud, el període de realització per als dos concerts es podrà realitzar fins el 15 d’octubre de 2017.
Per a la data indicada han d’estar complets tots els tràmits per a la inscripció i lliurada tota la documentació necessària, de manera que es recomana començar els tràmits prèviament.
En conclusió, des d’ara i fins al proper octubre, s’inicia una campanya que es preveu històrica i que portarà la música i la cultura valència a tots els racons de la Comunitat. Informació i bases campanya

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: