El Corpus Christi surt als carrers d’Alcoi

La Primitiva fou l’encarregada enguany de participar en aquesta processó

 

PMB.  En una tarda de diumenge asfixiant, va tenir lloc a Alcoi la tradicional processó del Corpus Christi amb la participació de la Corporació Musical Primitiva amb direcció d’Eduard Terol i Botella, recentment tornat de Moldàvia, amb les notes de la Triunfal donant per conclosa la desfilada religiosa.

 

Dos moments de la vesprada processional (Fotos: pagina66 i Vicente Pastor)

A la tradicional ‘volta de processó’, van participar el Grup de Danses Sant Jordi, la comitiva de la Cruz Arciprestal, bandes de tambors i cornetes de la Confraria del Santísimo Cristo Agonizante, seguits de grups de parròquies i confraries amb les seves respectives banderes. La Festa cada vegada cobra més protagonisme al costat dels comuniants amb la presència dels recentment nomenats càrrecs festers per al proper any i el xiquet Juan José Valls com a nou Sant Jordiet per al 2018.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: