Sinfonatura, entre la natura i la música

Un nou simposi de música a celebrar a Alcoi entre l’1 i 8 de Juliol a la Font Roja

El dissabte 1 s’iniciava Sinfonatura (Foto: Raül Llopis)

PMB. Des del dissabte 1 de juliol fins al pròxim dia 8, es celebra el nou projecte Sinfonatura en el Paratge Natural de la Font Roja organitzat per l’Orquestra Simfònica Alcoiana amb suport de l’Ajuntament d’Alcoi. Una sèrie de classes enfocades a formar joves músics per a completar la plantilla d’una orquestra simfònica guiats per professionals de la música que s’aniran alternant amb una altra sèrie de concerts a celebrar en diferents punts de la ciutat, iniciant-se amb un quintet de metalls de l’OSA el diumenge 2 a la Plaça de Dins fins al concert de cloenda a celebrar el pròxim dissabte 8 a les 20.30 h. en el mateix paratge natural. Més informació

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: