Nou monòleg d’Óscar Martínez

El nostre company actua en una nova edició dels Monòlegs d’alcoiania al Teatre Principal

Óscar Martínez (Foto: Arxiu)

PMB. Des del passat dimecres 13 es vénen succeint a l’escenari del Teatre Principal les funcions de Monòlegs d’alcoiania que enguany compleix ja la seva setena edició. Tenint com a presentador de tots els lliuraments a l’actor Joan Gadea, els propers dimecres 20 i dijous 21 a les 20.30 h. serà el torn dels monòlegs de Lola Barrachina amb text de Belén Martínez; Julián Coloma amb guió de Toni Santonja i del nostre company Óscar Martínez que interpretarà el seu propi text escrit conjuntament amb Paco Agulló. Noves dosi d’humor i reflexions sarcàstiques tenint a Alcoi com a tema central en una edición que compta amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, Unión Alcoyana Seguros, El Nostre, Ràdio Alcoi, Paco Grau i la incorporació, enguany, de la Lambrusqueria Don Nicolás.

HORARI DE TAQUILLA: De dilluns a divendres a les oficines del teatre de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 h. o dues hores abans de la representació a la taquilla del teatre.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: