El Círculo Industrial enceta aniversari

Amb concerts i una exposició, el Círculo Industrial arranca activitats culturals pel seu 150 aniversari

Dalina Ugarte i Alfredo Ovalles al Círculo Industrial que compleix aniversari (Foto: Juan Vilaplana)

PMB. El passat diumenge 15 d’octubre, el Círculo Industrial arrancava tot un seguit d’actes culturals per celebrar el seu 150 aniversari amb un concert de l’Orquestra de Plectre i Pua Harmònica Alcoiana dirigit per Jordi Sempere i compost de música festera d’acord amb aquests dies de Mig Any amb títols de Camilo Pérez Monllor, Gonzalo Barrachina i Edelmiro Bernabeu.

Alhora, quatre dies més tard s’inaugurava l’exposició El Círculo i la Festa amb una selecció fotogràfica d’imatges en les que el Círculo ha estat present com a marc cultural d’actes festers o en aquelles en què alguns dels seus socis ha exercit algun càrrec fester al llarg dels anys. Ambient fester però també per a cultura d’un altre nivell amb el concert de pretemporada de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi a càrrec dels veneçolans Dalina Ugarte, violinista i Alfredo Ovalles, pianista, amb obres de Falla, Ravel o Gershwin amb un clamorós èxit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: