Celebrats els primers tornejos de Santa Cecília

La banda, guanyadora en el campionat de futbolí celebrat el dissabte 4

Antonio Paredes i Francisco Díaz, guanyadors de futbolí per la Primitiva

PMB. Dissabte passat es celebraven els campionats de futbolí i cotos, primeres activitats esportives i lúdiques en honor de Santa Cecília en els locals del grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta. La fortuna va somriure als participants representants de la Primitiva, Francisco Díaz i Antonio Paredes que van aconseguir alçar-se amb el triomf en el torneig de futbolí. No van tenir la mateixa sort els jugadors de cotos, Mariola Cortés i Óscar Martínez que van ser vençuts per l’equip de la Societat Musical Nova d’Alcoi. Aquesta mateixa banda va ser la guanyadora del campionat de futbet que es va celebrar diumenge al matí a les pistes del Poliesportiu Francisco Laporta. Els dos matins esportius es van celebrar en un ambient distès i de germanor entre les diferents entitats musicals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: