Tot a punt per a Santa Cecília 2017

El diumenge 12 de novembre comencen les actuacions musicals en honor a la patrona dels músics

PMB. La Comissió de Santa Cecília amb el patrocini de l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat un programa de concerts en què col·laboren totes les entitats musicals. La sèrie arranca el diumenge 12 de novembre amb un concert que oferiran totes les agrupacions de dolçainers i tabaleters: La Cordeta, La Degollà, Rebuig i Barxell finalitzant el proper diumenge 3 de desembre al Círculo Industrial amb les Orquestres de Pols i Pua ‘Abalsants’ d’Alcudia de Crespins i l’Harmònica Alcoiana.
El dia central de la festivitat es desenvoluparà el dissabte 25 de novembre amb una missa dedicada a la patrona a l’església de Sant Mauro i Sant Francesc en la qual participa l’Orquestra Simfònica Alcoiana i el Grup Cantores de Alcoy; seguidament, el concert de les tres bandes al Teatre Calderón en què La Primitiva intervindrà en segon lloc amb el tercer temps Istvan de la Simfonia Hungàrica de Jan Van der Roost i el final de la Cinquena Simfonia de Shostakovich, sota direccio d’Eduard Terol i Botella. (Invitacions per al concert del 25 a la taquilla del Calderón de dilluns a divendres d’11:30 a 13:30 hores i els dijous, divendres i dissabte de 18 a 20 hores).

Descàrrega programa PDF

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: