El Barcelona Clarinet Players actua amb la Banda Municipal de Bilbao

El quartet de clarinets va estrenar Kelarnit de José Rafael Pascual Vilaplana

La Barcelona Clarinet Players estrenava «Kelarnit» (‘clarinet’ en hebreu)

PMB. La Banda Municipal de Bilbao amb direcció del seu titular José Rafael Pascual Vilaplana va oferir un concert el diumenge passat 5 de novembre al Palacio Euskalduna de la capital basca. Amb el títol Uniendo estéticas dins el cicle El viento que nos une d’aquesta temporada va comptar amb la participació del Barcelona Clarinet Players. Aquesta agrupació va estrenar l’obra Kelarnit, obra per a quartet de clarinets i banda, composta pel mateix Pascual Vilaplana i que tornaran a interpretar juntament amb la Societat Musical Nova d’Alcoi en el concert de Santa Cecília del proper dissabte 25. La banda basca també va estrenar la simfonia per a bombo i plats de Víctor Vallès, Chemins I i va tornar a incloure en programa dues obres del sempre admirat Amando Blanquer, Caleidoscopio i L’Ambaixador.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: