Els grups de Dolçainers inauguren Santa Cecília

El concert va tindre lloc al Teatre Salesià en el matí del diumenge 12

Moment del concert a càrrec de La Cordeta

PMB.  El passat diumenge 12 de novembre començaven al Teatre Salesià la sèrie de concerts que ofereixen les diverses entitats musicals en honor a la patrona Santa Cecília. Els grups de dolçainers representats pel Grup de Dolçainers i Tabaleteres La Cordeta, La Degollà, Barxell i Rebuig d’Alcoi van ser els protagonistes d’aquest primer concert amb èxit de públic. Els nostres companys actuaren en primer lloc dirigits per Hiroshi Fujii interpretant el pasdoble Jordi de Saül Gómez; l’havanera Àngela, de Toni Salvador i l’obra celta O Son do Ar, de Bleito Romero amb arranjaments del propi Fujii.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: