Es presenta el documental «La Capitania de cor»

La projecció és el dissabte 18 al Centre Cultural Mario Silvestre

PMB.  El dissabte 18 de novembre a les 13 h. es presenta el documental La Capitania de Cor al Centre Cultural Mario Silvestre el qual ofereix un resum de tot el que va esdevenir en la Capitania dels Almogàvers de les passades festes de Sant Jordi representada per Luis Sanus com a capità cristià. En el documental realitzat per Llum Audiovisuals també explicaran la seva experiència les Dames, Favorites i altres membres de la filà. La banda sonora d’aquesta Capitania va ser la marxa Rictus, d’Àngel Lluís Ferrando.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: