Enhorabona als campions

La Primitiva guanya el torneig de bàsquet de Santa Cecília en el seu primer any de celebració

L’equip de La Primitiva, a prop de les estrelles

PMB. En el matí del diumenge 19 de novembre dins del cap de setmana previ al dia gran de Santa Cecília a celebrar les tres bandes el proper dissabte 25, es va jugar a les instal·lacions del Poliesportiu Francisco Laporta el primer Campionat de Santa Cecília de bàsquet. El resultat d’aquest torneig va ser la victòria de l’equip que va representar a La Primitiva en una final que va competir contra la selecció de la Unió Musical. Cotos, futbolí, futbet, tennis de taula i bàsquet han estat les activitats esportives desenvolupades durant el mes de novembre per honrar la figura de la nostra patrona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: