Es celebra el VII Congrés Nacional de Clarinet

El professor clarinetista Pedro Rubio Olivares presenta dues obres d’Hilarión Eslava

Pedro Rubio Olivares actuava amb La Primitiva en el concert de Santa Cecília del 2014 (Arxiu)

PMB. Els propers 8, 9 i 10 de desembre es celebra a la madrilenya població de Pozuelo de Alarcón el VII Congrés Nacional de Clarinet, portat de la mà de la Asociación para el Desarrollo y Estudio del Clarinete (ADEC). A l’escola municipal de Música i Dansa s’aniran celebrant en aquests dies conferències, concerts i exposicions on participa el clarinetista Pedro Rubio Olivares, el qual dirigeix l’Ensemble de Clarinets del Reial Conservatori Superior de Música de Madrid.

Incloent la presentació d’un CD, Olivares presenta en concert dues obres d’Hilarión Eslava i Elizondo (Burlada, 1807-Madrid, 1878).  Andante y Bolero (1858) i Allegretto (1864), són els títols d’aquestes obres que es troben en un llibre conservat a la Biblioteca del Conservatori Superior de Música de Madrid que recull les obres compostes per als exàmens del conservatori madrileny entre els anys 1857 i 1877.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: