Jordi Bernàcer dirigeix l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears

Una setmana després, dirigirà l’Orquestra de València amb les pianistes Katia i Marielle Labèque

Jordi Bernàcer amb Jordi Miralles, oboista de l’Orquestra

PMB. El dijous 7 de desembre, l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears va oferir el seu cinquè concert de la temporada d’abonament amb la direcció convidada de Jordi Bernàcer. A les 20 h. i tenint com a escenari l’Auditori de Palma, començava el programa compost d’obres de Prokofiev, Debussy i Castelnuovo-Tedesco. En el concert també va intervindre l’arpista José Antonio Domené. Una setmana més tard, concretament el 15 de desembre, el director alcoià dirigirà a l’Orquestra de València junt amb les pianistes Katia i Marielle Labèque interpretant obres de Max Bruch, Camille Saint-Saëns i el Tríptic Orquestral d’Amando Blanquer. (Gràcies a l’amic Jordi Miralles per cedir-nos la foto que il·lustra l’article).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: