Jordi Monllor Oltra, director de la SM L’Aliança de La Torre de les Maçanes

La seua obra Homenatge a Camilo Pérez Laporta serà estrenada a l’audició de Nadal de l’Escola de Música ‘Amando Blanquer’

La SM L’Aliança de la Torre de les Maçanes, al complet, que rebrà la direcció de Jordi Monllor

PMB. El compositor i bombardinista de La Primitiva Jordi Monllor Oltra, serà també a partir d’ara director, ja que rebia a la nit de diumenge passat la feliç notícia de la seva designació com a director titular de la Societat Musical L’Aliança de La Torre de les Maçanes substituint en el càrrec a José Espí Alcaraz. Aquesta banda va ser fundada el 1919 en constant connexió amb la vida cultural i festiva d’aquesta població situada a l’interior de la província d’Alacant.

Jordi Monllor Oltra (Alcoi, 1989)

D’altra banda, el nostre company segueix d’enhorabona ja que en l’Audició de Nadal de l’Escola de Música ‘Amando Blanquer’ del proper divendres 22 de desembre, veurà estrenada una nova obra seva Homenatge a Camilo Pérez Laporta a càrrec de l’Ensemble de Clarinets de la Corporació Musical Primitiva, dirigit per Eduard Terol i Botella. L’obra, escrita amb motiu del centenari de la mort del mestre alcoià, està estructurada en dos moviments: Allegro i Andante, en la qual combina un tema propi amb altres inspirats en  motius d’algunes obres de Camilo ‘El Roig’ com Krouger, La canción del harén i El capitán.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: