La Primitiva dedicarà un concert al ‘séptimo arte’

Sons de Hollywood és el títol del concert que prepara la banda per al proper mes de febrer

Fotograma de «Gone with the wind/Lo que el viento se llevó»: guanyadora de deu Oscar en 1940

PMB.  En la programació del primer trimestre del 2018, el Teatre Calderón ja anuncia per al diumenge 25 de febrer el concert que a hores d’ara prepara La Primitiva. Amb el títol Sons de Hollywood la banda realitzarà un repàs a les bandes sonores cinematogràfiques d’alguns dels títols nord-americans més populars que han rebut un premi Óscar en qualsevol dels seus apartats al llarg de la història.

El concert comptarà amb l’al·licient de tindre dos directors, Àngel Lluís Ferrando i Eduard Terol i Botella que aniran alternant les obres del programa i de les quals informarem molt aviat. **Preu de les entrades: 6 euros (Amfiteatre i Club de l’Espectador) i 8 euros (pati de butaques). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han d’recollir 1 invitació a la taquilla. A la bena a la taquilla i a Internet a través d’www.ticketalcoi.com (despeses i distribució, 1,21 euros IVA inclòs).**

Una respuesta a «La Primitiva dedicarà un concert al ‘séptimo arte’»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: