Nou concert amb Tania Bou a Múrcia

S’emmarca dins d’una sèrie de concerts en homenatge al ballarí Félix García

PMB. Tania Bou actua el dissabte 3 de febrer a les 19 h. a l’Aula de Cultura de la Fundación Mediterránea de Múrcia dins de la sèrie de concerts dedicats a la reposició i interpretació de composicions, cançons i balls de compositors espanyols i estrangers inspirats en la música i cultura tradicionals del nostre país des de finals del XIX fins principis del XX que s’organitzen en record del ballarí Félix García. En aquest sisè concert del cicle apareixen el violinista Rezart Kapetani, la ballarina Margarita Sánchez i les alumnes del Conservatori de Dansa de Múrcia. La soprano alcoiana interpreta romances de sarsuela com Me llaman la primorosa i La niña de ojos azules i el conjunt de cançons  Cuatro madrigales amatorios de Joaquín Rodrigo. (Venda entrades www.entradasatualcance.com.)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: