La marxa cristiana es queda sense premi

Es declara desert el Premi de Composició de Música Festera de l’Associació de Sant Jordi

Moment de la reunió del Jurat

PMB. El jurat, reunit el dissabte 27, va decidir no premiar cap de les 22 obres presentades al certamen, convocat en la modalitat de marxa cristiana i que porta el nom d’Amando Blanquer, pel qual el Premi de Composició de Música Festera d’Alcoi convocat per l’Associació de Sant Jordi ha quedat desert.

El jurat ha estat format pels mestres José María Valls, Pedro Lara i el nostre director, Àngel Lluís Ferrando. El nivell dels treballs presentats i la difícil possibilitat d’interpretar les obres en la desfilada de l’Entrada Cristiana, un requisit indispensable en les bases, han estat els dos factors essencials per a la decisió d’aquest jurat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: