Hiroshi Fujii, un japonès de ‘la terreta’

Una vesprada d’enregistrament amb La Primitiva per a un proper CD commemoratiu pel 25 aniversari del músic japonès a Alcoi

Hiroshi Fujii (Kobe, Japón, 1970) amb la dolçaina (Foto: Gonzalo Belenguer)

PMB. A la tarda del dissabte 27 de gener, els salons del CIM Apolo van acollir una nova jornada de gravació per a un futur CD. En aquesta ocasió, La Primitiva sota la direcció del recentment reincorporat Àngel Lluís Ferrando va enregistrar juntament amb la dolçaina solista d’Hiroshi Fujii l’obra per a dolçaina i banda Aljama, de Ferrer Ferran. Els micròfons de Radio Alcoy van ser els testimonis d’aquesta interpretació per a la posteritat que va comptar amb l’assessoria tècnica d’Eduard Terol i Botella.

D’esquerra a dreta: Eduard Terol, Hiroshi Fujii, Àngel Lluís Ferrando i Gonzalo Belenguer

Aquest segon CD d’Hiroshi Fujii després de Reconquista sorgeix amb motiu del 25 aniversari de la vinguda del músic japonès a Alcoi un ja llunyà 31 de octubre de 1992 per a aprendre guitarra amb José Luis González. Dos anys més tard, entraria en la nostra escola per a estudiar dolçaina amb Pòlit Agulló també, d’ahí que li tingui un afecte especial a la nostra societat i hagi demanat la col·laboració de la banda per a la gravació de la mateixa obra que vam tocar conjuntament en l’edició del Concert de Santa Cecília de 2015. Tal com deiem abans, aquest CD realitzat per Radio Alcoy, tot esperant altres col·laboracions pendents de confirmar, té prevista la seva venda per al mes de setembre que s’oferirà en els concerts de caràcter benèfic que té previst realitzar Hiroshi per commemorar aquest 25 aniversari d’agraïment profund a la nostra ciutat. (Gràcies a Gonzalo Belenguer de Radio Alcoy pel seu material fotogràfic)

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

2 respuestas a «Hiroshi Fujii, un japonès de ‘la terreta’»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: