«Sons de Hollywood», sessió de cinema i música de La Primitiva

Notes al programa

PDF programa

PMB. Aprovisioneu-vos d’un gran bol de ‘rosetes’ i un bon refresc perquè s’apaguen els llums i torna el cinema a l’escenari del Teatre Calderón de la mà de la Corporació Musical Primitiva amb l’estrena del concert Sons de Hollywood el diumenge 25 de febrer a les 18.30 h. comptant amb la direcció conjunta d’Àngel Lluís Ferrando i Eduard Terol i Botella, els quals ens portaran a realitzar un itinerari per les bandes sonores de diferents produccions nord-americanes que han aconseguit algun premi de l’Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques a Estats Units al llarg de la història. Organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi, el programa inclou títols fonamentals com Lo que el viento se llevó, Ben-Hur o Lawrence de Arabia en arranjaments per a banda que aniran acompanyats de projeccions d’escenes d’aquestes i altres pel.lícules mentre sona la música. Venda entrades: http://www.ticketalcoi.com o taquilla teatre: de dilluns a divendres d’11.30 a 13.30 h. i dijous, divendres i dissabte de 18 a 20 h. *Preu de les entrades: 6 euros (amfiteatre i Club de l’Espectador) i 8 euros (pati de butaques).

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: