Concert de la Sant Andreu Jazz Band al Teatre Calderón

Un projecte de Joan Chamorro per celebrar el 5é aniversari de l’Escola de Música Crescendo d’Alcoi

Premsa. El que va començar en 2006 com un projecte educatiu de la Escola Municipal de Música de Sant Andreu s’ha consolidat com una magnífica orquestra de jazz, integrada per joves músics amb una edat que va dels 9 als 20 anys. Aquest assoliment ha sigut possible gràcies a la labor pedagògica del seu director, el saxofonista Joan Chamorro. (Divendres, 16 de febrer, 20 h.). **Preu de les entrades: 15 euros (pati de butaques), 12 euros (amfiteatre) 10 euros (Club de l’Espectador i Joves fins a 25 anys). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació en la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de http://www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: