Audició de Cambra de Clarinets del Conservatori de Música i Dansa ‘Juan Cantó’

Al programa apareix Homenatge a Camilo Pérez Laporta, de Jordi Monllor Oltra

Andrea Blasco, clarinetista també de la nostra banda

PMB. El dimecres 28 de Març, els alumnes de clarinet del Conservatori Municipal de Música i Dansa Juan Cantó amb Eduard Terol i Botella com el seu professor, ofereixen a les 18 h. una audició de cambra tradicional en aquestes dates. El programa ofereix una nova oportunitat d’escoltar Homenatge a Camilo Pérez Laporta, que Jordi Monllor Oltra va compondre l’any passat amb motiu del centenari de la mort de l’autor de Krouger, obra estrenada per l’Ensemble de Clarinets de La Primitiva el passat mes de desembre en l’audició de Nadal de la nostra Escola de Música. D’altra banda, la nostra companya Andrea Blasco Jordá que es troba en sisè curs de grau professional oferirà com a solista el Concertino Op. 26 per a Clarinet i Orquestra, de Carl Maria Von Weber. Un bon motiu per a escoltar i recolzar als nostres músics.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: