Estrena de «El alma de la fiesta» d’Óscar Martínez Albero

El Teatre Calderón acull l’estrena d’aquest sainet guardonat el passat octubre al Premi de Teatre Fester de l’Associació de Sant Jordi

OMA. Deia l’escriptor francès Victor Hugo, «el cuerpo humano no es más que apariencia, y esconde nuestra realidad. La realidad es el alma». Però que passaria si eixa ànima es modificara lleugerament?, es modificaria també la nostra realitat?. Tal volta ens ho puguen contar Markel, Mariluz i Florian. Tres persones que voran com la seua vida, la seua rutina, varia de forma inesperada. El alma de la fiesta, escrita per Óscar Martínez, dirigida per Marisa Albero, i posada en escena pel Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi, ens conduirà, en clau d’humor, per la vida de quatre personatges que no tenen absolutament res en comú, però que veuen com la vida pot fer que quatre persones desconegudes, siguen unes part dels altres.

Canvis, sorpreses, esperança, solidaritat, rialles, inclús llàgrimes, es barregen en aquesta obra que, sense dubte, no deixarà indiferent a ningú.

FUNCIONS: Divendres 13 d’abril (20.30 h.) i dissabte 14 (18 i 20.30 h.) http://www.ticketalcoi.com

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: