Processó del Trasllat: La Festa per La Vella 2018

La Primitiva va homenatjar a Jaime Lloret Miralles interpretant al carrer Baix i Contrabaix

La Vella al seu pas per Sant Nicolau (Foto: Duna Valor)

PMB. A la tarda del dimarts 17 d’abril, va tindre lloc la Processó del Trasllat de la imatge del Xicotet a l’església de Santa Maria, on es celebrarà en els tres dies anteriors a la trilogia festera el Tríduo a Sant Jordi que enguany corre a càrrec de la Capella de la Societat Musical Nova d’Alcoi, Coral Polifònica Alcoiana i el Grup Cantors d’Alcoi, interpretant els Gozos a San Jorge de José Espí Ulrich.

En el recorregut processional, La Primitiva, amb direcció d’Àngel Lluís Ferrando va voler homenatjar Jaime Lloret Miralles al carrer, interpretant Baix i Contrabaix que va compondre a la memòria del seu oncle Jaime Lloret Galiana,  tubista i contrabaixista, membre històric de la nostra banda que ens va deixar en 1998.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: