Ballets amb música d’Àngel Lluís Ferrando

Dues composicions del nostre director per al boato de la Capitania Cristiana dels Navarros

Àngel Lluís Ferrando a la passada Glòria (Foto: Vicente Pastor)

PMB. La Capitania de la Filà Navarros que ostenta José Vicente Jornet Moya evocarà d’una forma al·legòrica en el matí del dia 22 la cort de Teobaldo II de Navarra, rei que va heretar el tron ​​amb catorze anys sota la regència de sa mare Margarita de Bombón Dampierre i Jaume I d’Aragó.

En aquesta recreació cobra especial protagonisme la música d’Àngel Lluís Ferrando, del qual apareix la seva última composició per a dolçaines i percussió Sorginak que interpretarà el Grup de Dolçaines Rebuig, la qual està escrita per al ballet de Rafa Felipe, on es recrea un aquelarre de bruixes. Dins el mateix boato, reapareix una altra de les seves composicions Seduït per la cort, que interpreta el mateix grup de dolçainers i tabaleters per a un altre ballet de la Cort que dirigeix ​​Carmina Nadal. Aquesta obra va ser composta per al seguici de la capitania de la Filà Alcodians de 2008 encapçalada per Fernando Santonja Sanz, on la banda va aparèixer en aquell any estrenant Cruïlla de cors del mateix autor. Els dos ballets estan coordinats per la coreògrafa i mestra Ana Calvo.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: