John Ginocchio visita l’arxiu musical d’Apolo

El músic nord-americà prepara un estudi sobre la música festera d’Alcoi i comarca

John Ginocchio va vindre després de visitar Ontinyent

PMB. Després d’haver visitat els locals de la Unió Artística Musical d’Ontinyent, el músic nord-americà John Ginocchio va visitar la seu d’Apolo per a entrevistar-se amb el nostre director Àngel Lluís Ferrando en el matí del passat 19 d’abril. Actualment, director de la Banda de la Southwest Minnesota State University, formació bandística universitària, prepara un estudi sobre la música festera de Moros i Cristians de les nostres comarques.

En la seva visita al nostre arxiu musical va demostrar gran interès per les distintes modalitats de la música per a festes i va poder estudiar algunes partitures com les de Aleluya, Tristezas y alegrías, Moros i cristians i Uzul el-msélmin, mostrant un particular interès pels pasdobles Tayo de Francisco Esteve Pastor i Segrelles, de José Pérez Vilaplana. Per a complementar aquest estudi, es va portar al nou continent tres CD’s de La Primitiva com l’històric Ecos del Serpis i els més recents Rams de Música I i II. Ginocchio va ser membre del Jurat en l’edició de 2014 del Certamen Internacional de Bandes de València.

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: