Estrena d’un documental al voltant de «Jesucristo Superstar»

Qualsevol interessat pot ser mecenes d’aquest projecte de la musicòloga Marta García Sarabia

PMB.  La musicòloga asturiana Marta García Sarabia, autora del llibre Jesucristo Superstar, ópera rock. La pasión de Camilo Sesto i que va col·laborar en la nostra pàgina amb l’article Alcoy late por su Hijo Predilecto, Alcoy late por Camilo Sesto, estrena al Palacio de la Prensa de Madrid el proper 18 de juny el documental Jesucristo Superstar, un hito en la historia del pop español.

El documental narra tots els secrets sobre el primer muntatge d’aquesta òpera rock en els anys de la transició espanyola i compta amb aparicions i entrevistes a, entre d’altres, Camilo Sesto, Ángela Carrasco, Teddy Bautista o Jaime Azpilicueta. Produït per Creavi Music, SL, qualsevol pot ser mecenes d’aquest projecte i demanar amb anticipació la compra d’alguns dels lots com un DVD, DVD + llibre, DVD + entrades per a l’estrena, etc. per a col·laborar i garantir les últimes despeses d’edició i estrena. Adjuntem enllaç explicatiu.

TEASER DOCUMENTAL

 

Una respuesta a «Estrena d’un documental al voltant de «Jesucristo Superstar»»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: