Fi de Festa: La Festa per La Vella 2018

Amb dues processons, finalitza La Primitiva la seua participació a les Festes alcoianes d’enguany

Processó d’Acció de Gràcies (Foto: Pepi Pascual)

PMB. Després de les col·laboracions de Mariola Cortés i Duna Valor, cal finalitzar la sèrie La Festa per la Vella en la seva edició de 2018, ressenyant l’aparició de la banda en les dues processons dels dies restants. A la Processó General del Dia de Sant Jordi, va participar en últim lloc acompanyant la Relíquia del Sant Patró interpretant la marxa fúnebre de Tosca de Giacomo Puccini amb la transcripció per a banda de Camilo Pérez Monllor.

En segon lloc, un grup reduït de La Primitiva va interpretar Chordiet de Gregorio Casasempere Juan en la Processó d’Acció de Gràcies prèvia a l’Aparició de Sant Jordi al Dia dels Trons, finalitzant amb aquesta les Festes de Moros i Cristians i en la vista posada cap a les de 2019.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: