Apolo, seu del Fan Club Camilo Sesto d’Alcoi

La inauguració serà el proper dissabte 19 de maig als salons de la Societat

PMB. Des del proper dissabte 19 de maig, Apolo serà la nova seu del Fan Club Camilo Sesto d’Alcoi on a l’acte d’inauguració a les 12.30 h., s’espera comptar amb representants de la política i cultura locals i nacionals. Després d’una sèrie de reformes, aquesta nova etapa del club presidit per Gilberto Molina ha estat possible gràcies a les negociacions i acords amb la Junta Directiva de la Societat i la Corporació Musical Primitiva.

Recordem la col·laboració de la banda en els actes de homenatge que va rebre el cantant al ser nomenat Fill Predilecte de la Ciutat per part de l’Ajuntament el 16 de novembre de 2016 passat on va tindre lloc l’estrena de Tres de Camilo Sesto de Jordi Monllor Oltra. L’acte es completarà amb un vi d’honor al Club Social Apolo, al qual tothom està convidat.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: