Nova etapa del Fan Club Camilo Sesto d’Alcoi a Apolo

El divendres es presentava la primera activitat del Club a la nostra casa com es la Ruta Turística Camilo Blanes Cortés – Camilo Sesto-

PMB. El passat dissabte 19 de maig s’inaugurava la nova seu del Camilo Sesto – Fan Club d’Alcoi en la primera planta de l’edifici Apolo, al qual va assistir nombrós públic simpatitzant i seguidor del cantant juntament amb alguns representants polítics locals, no de tots els colors. L’acte presidit per Gilberto Molina, al qual també va assistir un nodrit grup de músics de La Primitiva per donar la benvinguda als nous veïns, va comptar amb la presència del seu mànager Eduardo Guervós i el secretari personal del cantant Cristóbal Hueto, els quals van excusar la absència del cantant per trobar-se immers en el seu últim treball discogràfic. L’acte d’inauguració va finalitzar amb un vi d’honor al Club Social.

La que va ser biblioteca d’Apolo, s’ha reconvertit ara en un santuari d’objectes, pòsters i fotografies dedicades a Camilo Sesto, lloc on el club de fans prepararà i desenvoluparà les seves activitats per a promocionar i difondre tota la carrera artística de l’autor de Vivir así es morir de amor.

Moment de presentació de la Ruta amb Gilberto Molina, Raül Llopis, Ángeles Llorens i Lorena Zamorano (Foto: Radio Alcoy)

La primera de les activitats ha estat presentada a la nova seu en el matí del divendres 25 com és la Ruta Turística Camilo Blanes Cortés -Camilo Sesto- a càrrec del regidor de Cultura Raül Llopis i la de Turisme, Lorena Zamorano que han explicat en què consisteix aquest recorregut que comença a la casa on va nàixer, situada al carrer Anselm Aracil; posteriorment, és visita l’última casa on va viure a Alcoi al carrer Isabel la Catòlica. Ja al centre, és podrà vore la Filà Judíos sent les parades restants, el Col.legi Salesians on va estudiar, la Glorieta com a un dels primers llocs d’assaig de l’època de Los Dayson, per a finalitzar a Apolo, nova seu del Club de Fans. Per altra banda, el club es pot visitar tots els divendres de 17 a 19 h. Més informació del club: https://www.facebook.com/camilofansalcoy/

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: