Una imatge per a l’eternitat

La banda rebia una fotografia per sorpresa a càrrec de l’Abanderat, Pablo Martínez

PMB.  En els últims minuts de l’assaig del passat dissabte 26 de maig, la banda va rebre per sorpresa un obsequi per part de Pablo Martínez, designat aquest any com Abanderat de La Vella en homenatge a Agustinet. El regal consisteix en un foto-llenç 1 x 1 pertanyent al concert que La Primitiva va celebrar el passat 24 de setembre de 2017 al Templet de la Glorieta emmarcat dins dels actes de la I Fira Modernista d’Alcoi on apareix la banda al complet. Aquest testimoni gràfic d’actualitat per a poder ampliar el patrimoni fotogràfic que Apolo té exposat en totes les seves sales va ser descobert pel president de la banda, Enrique Esteve, en representació de tots els seus membres. La fotografia fou realitzada per Pepi Pascual.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: