Cinquena edició del SENT-ME a Cocentaina entre el 16 i 21 de Juliol

El període de matrícula de l’encontre musical contestà finalitza el 30 de Juny 

PMB. L’alcaldesa de Cocentaina, Mireia Estepa; la regidora de Cultura, Marcela Richart, i el director artístic del Sent-Me, Ignacio García-Vidal, van presentar el passat 27 d’abril a l’Ajuntament de Cocentaina els continguts del SENT-ME COCENTAINA 2018.

La cinquena edició del Sent-Me va dirigit a tots els estudiants de flauta, oboè, clarinet, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, violí, viola, cello, contrabaix i direcció d’orquestra del món, amb una edad mínima recomanable de 9 anys.

Dins de la programacio de concerts d’aquest any figura la representació de la simfonia més important de tota la història de la música, la Novena Sinfonía Coral de Ludwig van Beethoven  al Palau Comtal, amb un destacat elenc de cantants solistes amb la soprano Estefania Perdomo com a artista convidada, l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, la Coral Discantus de Múrcia i el Cor de Cambra Discantus de Cocentaina. També hi haurà concerts de música de cambra oferts pels professors del Sent-me, l’espectacle Zarzuguiñol para toda la familia amb la companyia madrilenya que ofereix un divertit espectacle de sarsuela i titelles, l’Orquestra Simfònica del Sent-me i audicions dels alumnes en diferents enclavaments de Cocentaina.

Una respuesta a «Cinquena edició del SENT-ME a Cocentaina entre el 16 i 21 de Juliol»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: