Concert d’Estiu de La Primitiva el dissabte 30 de Juny

El centenari del naixement de Leonard Bernstein com a motiu principal per a fer un repàs a la música nord-americana del segle passat

NOTES AL PROGRAMA

PMB. El dissabte 30 de juny, a les 19.45 h. a la Plaça Ferrándiz i Carbonell, La Primitiva celebra el seu tradicional Concert d’Estiu amb el que clausura la temporada 2017/18 emmarcat en la «XXIII Campanya Música als Pobles» a càrrec de la Diputació Provincial d’Alacant amb suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

Dirigit per Àngel Lluís Ferrando, tindrà a la música nord-americana com a eix principal des dels anys 40 als 90 del segle XX per a celebrar el centenari del naixement de Leonard Bernstein que ens va deixar en 1990. D’aquest carismàtic compositor i director, la banda interpreta una selecció de moments de la seva obra més coneguda West Side Story i de l’opereta Candide, amb arranjaments per a banda de Clare Grundman. D’aquest mateix músic s’ofereix A Copland tribute, potpurrí d’un altre dels grans de la música americana, Aaron Copland. Avançant en el temps i en un registre totalment diferent, repassem el més popular de les icones de la música pop com són Bon Jovi i Michael Jackson podent escoltar temes com Thriller o It ‘s my life. Música refrescant per a finalitzar el curs amb entrada lliure.

PROGRAMA

WEST SIDE STORY…. (Leonard Bernstein, arr. W.J. Duthoit)

A COPLAND TRIBUTE …. (Aaron Copland, arr. Clare Grundman)

Aaron Copland i Leonard Bernstein

CANDIDE SUITE …. (Leonard Bernstein, arr. Clare Grundman)

  1. The best of all possible worlds.
  2. Westphalia Chorale and battle Scene.
  3. Auto-da-fe
  4. Glitter and be gay.
  5. Make our garden grow

BON JOVI ROCK MIX …. (Bon Jovi, arr. Wolfgang Wössner)

MICHAEL JACKSON: KING OF POP …. (Michael Jackson, arr. Frank Bernaerts)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: