Un sopar amb moltes canyes

Els clarinetistes de La Primitiva van celebrar un  sopar de cloenda de curs el passat 7 de juliol

Els clarinetistes assistents al sopar

PMB. Un cop finalitzats els actes de final de curs de la temporada 2017/18, els clarinetistes de La Primitiva van decidir celebrar un sopar de germanor en un cèntric bar de la ciutat el passat divendres 7 de juliol on van estar presents també el director de l’Escola de Musica ‘Amando Blanquer’, José Antonio García Casasempere i el professor del Conservatori ‘Juan Cantó’ d’Alcoi, Eduard Terol i Botella. A la foto adjunta, els assistents al sopar d’esquerra a dreta: Marisa Sempere, José Antonio García, Macarena Lozano, Sandra Sanchís, Charo Martín, Mariola Cortés, Mauro Fernández, Francisco Díaz, Ferran Fernández, Jordi Monllor, Andrea Blasco i Eduard Terol.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: