Concert del Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta a Benimarfull

El concert suposa el debut com a director de Jordi Monllor Oltra

PMB.  El divendres 20 de juliol a les 21 h. al Pati del Col·legi de Benimarfull, el grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta ofereix un concert, el qual suposa el debut com a director d’aquest Grup de Jordi Monllor Oltra. Aquest concert s’emmarca dins de la Setmana Cultural que organitza l’Ajuntament d’aquest municipi com a jornada prèvia a les seues festes patronals en honor a Santa Anna, Sant Jaume i al Santíssim Crist de la Bona Mort. Tal com indica el cartell anunciador, inclou obres de Valor Llorens, Pascual Vilaplana i cançoner popular.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: